Tko smo

Ove web stranice su zajednički projekt Video Ines d.o.o., Jalkovečka 104, Varaždin, Hrvatska/EU, OIB: 47834128433  (u nastavku: Prodavatelj) i Pangea d.o.o., R. Boškovića 18, Varaždin, Hrvatska/EU, OIB: 06648192011.

Video Ines d.o.o. vodi brigu o nabavi, prodaji, isporuci i naplati robe dok je Pangea d.o.o. izradila i vodi brigu o svim tehničkim aspektima funkcioniranja ove web trgovine.

 

Cijene

Sve cijene artikala i dostave na našim web stranicama su u EUR i to sa uračunatim PDV-om.

Akcijske ponude, cijene i uvjeti plaćanja vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

 

Naručivanje

Narudžbe Kupac vrši putem web trgovine na ovim web stranicama ili putem e-mail adrese narudzba@vatrica.hr.

 

Plaćanje

Plaćanje se vrši uplatom na žiro račun Prodavatelja, IBAN HR21 2484 0081 1002 3595 4 kod RBA d.d. Zagreb, uslugom KEKS pay ili pouzećem dostavnoj službi.

Kod plaćanja pouzećem narudžba se može preuzeti isključivo kad je u potpunosti podmireni iznos narudžbe i trošak plaćanja pouzećem, te trošak dostave ako on nije besplatan.

Plaćanje pouzećem nije moguće za skupe artikle koje nabavljamo po narudžbi.

Dodatna opcija plaćanja je raspoloživa ako se koristi BOX NOW dostava na paketomat, a to je BOX NOW "Pay On The Go!". Ovo se plaćanje vrši kreditnom karticom putem linka koji će biti dostavljen putem e-maila. Više o ovom načinu plaćanja pročitajte klikom OVDJE!

 

Dostava

Narudžbe se šalju u diskretnim paketima.

Uobičajni rok dostave robe na skladištu je do pet radnih dana. Robu koju naručujemo po narudžbi se uobičajeno dostavlja u roku od deset do četrnaest radnih dana.

 

GLS dostava (General Logistics Systems Croatia d.o.o.)

Uobičajena cijena dostave je 5,00 EUR za narudžbe do 30,00 EUR, a za narudžbe veće od 30,00 EUR dostava je besplatna.

Kod plaćanja pouzećem narudžba se može preuzeti isključivo kad je u potpunosti podmireni iznos narudžbe i trošak plaćanja pouzećem, te trošak dostave ako on nije besplatan.

U slučaju da su u narudžbu uključeni teški ili veliki proizvodi (npr. realistične lutke ili sex mašine) cijena dostave iznosi 150,00 EUR po svakom takvom proizvodu u narudžbi. Ove proizvode možete podići i osobno kod nas uz prethodni dogovor kako bi izbjegli trošak dostave.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt adrese navedene pri naručivanju. Dakle, ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi Kupac.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja narudžbe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti narudžbu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kod preuzimanja narudžbe Kupac je obavezan potpisati dostavljaču prijem narudžbe.

Pakete šaljemo i na otoke, ali plaćanje pouzećem je moguće samo na otocima Brač, Cres, Hvar, Korčula, Krk, Lošinj, Murter, Pag, Pašman, Rab, Ugljan, Vir i Vis.

 

Dostava na BOX NOW paketomat (BOX NOW d.o.o.)

Uobičajena cijena dostave je 4,00 EUR za narudžbe do 30,00 EUR, a za narudžbe veće od 30,00 EUR dostava je besplatna.

Ova vrsta dostave je dostupna za pakete do 20 kg težine. Maksimalne dimenzije su: visina 36 cm, širina 45 cm, te duljina 60 cm.

Odgovore na najčešća pitanja o ovoj vrsti dostave pročitajte klikom OVDJE.

Paket u dostavi možete pratiti klikom OVDJE.

 

Povrat i reklamacije

Prema Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste bez navođenja razloga u roku 14 dana od zaprimanja narudžbe vratiti neke ili sve artikle (tzv. raskid Ugovora).

Kako biste ostvarili to pravo obavjestiti nas o tome na e-mail info@vatrica,hr. Pri tome se možete poslužiti Obrascem za raskid Ugovora koji se nalazi ovdje ili pak tako da ili nam potrebne podatke navedete u e-mail poruci.

Proizvodi koji se vraćaju ili ih je potrebno zamijenii dostavljate o svom trošku na adresu Prodavatelja: Video Ines d.o.o., Jalkovečka 104, Varaždin, Hrvatska/EU.

Prodavatelj će refundirati vraćenu robu u roku od 5 radnih dana od primitka na svoju adresu.

Vraćeni artikli moraju biti zapakirani u originalnu ambalažu. Zbog higijenskih razloga nije moguće izvršiti povrat artikala koji su izvađeni iz originalnog pakiranja (sigurnosna naljepnica je uklonjena ili oštećena) osim u slučaju kad je artikl mehanički oštećen ili u kvaru, a povrat se vrši u jamstvenom roku.

Više o jednostranom raskidu ugovora pročitajte ovdje.

 

Rješavanje sporova

Eventualni spor Kupac i Prodavatelj će pokušati riješiti mirnim putem. U slučaju nemogućnosti mirnog rješenja spora, odreduje se nadležnost stvarno nadležnog suda u Varaždinu.

 

Kontakt

Video Ines d.o.o.
Jalkovečka 104
42000 Varaždin
Hrvatska / EU

e. info@vatrica.hr

m. 091 23 00 292