Tko smo

Ove web stranice su zajednički projekt Video Ines d.o.o., Jalkovečka 104, Varaždin, Hrvatska/EU, OIB: 47834128433  (u nastavku: Prodavatelj) i Pangea d.o.o., R. Boškovića 18, Varaždin, Hrvatska/EU, OIB: 06648192011.

Video Ines d.o.o. vodi brigu o nabavi, prodaji, isporuci i naplati robe dok je Pangea d.o.o. izradila i vodi brigu o svim tehničkim aspektima funkcioniranja ove web trgovine.

 

Cijene

Sve cijene artikala i dostave na našim web stranicama su u EUR | HRK i to sa uračunatim PDV-om. Tečaj EUR/HRK je 7,53450.

Akcijske ponude, cijene i uvjeti plaćanja vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

 

Naručivanje

Narudžbe Kupac vrši putem web trgovine na ovim web stranicama ili putem e-mail adresu narudzba@vatrica.hr.

 

Plaćanje

Plaćanje se vrši ili uplatom na žiro račun Prodavatelja, IBAN HR21 2484 0081 1002 3595 4 kod RBA d.d. Zagreb ili pouzećem dostavnoj službi.

 

Dostava

Dostavu narudžbe u diskretnim paketima vrši dostavna služba GLS (General Logistics Systems Croatia d.o.o.), a pakete šaljemo i na otoke. Plaćanje pouzećem je moguće samo na otocima Brač, Cres, Hvar, Korčula, Krk, Lošinj, Murter, Pag, Pašman, Rab, Ugljan, Vir i Vis.

Cijena dostave je 3,98 EUR | 29,99 HRK za narudžbe do 39,82 EUR | 300,02 HRK, a za narudžbe od 39,82 EUR | 300,02 HRK i više je dostava besplatna.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt adrese navedene pri naručivanju. Dakle, ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi Kupac.

Uobičajni rok dostave robe na skladištu je do pet radna dana.

U slučaju da se radi o plaćanju pouzećem narudžba se može preuzeti isključivo kad je u potpunosti podmireni iznos narudžbe i trošak plaćanja pouzećem, te trošak dostave ako on nije besplatan.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja narudžbe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti narudžbu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kod preuzimanja narudžbe Kupac je obavezan potpisati dostavljaču prijem narudžbe.

 

Povrat i reklamacije

Prema Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste bez navođenja razloga u roku 14 dana od zaprimanja narudžbe vratiti neke ili sve artikle (tzv. raskid Ugovora).

Kako biste ostvarili to pravo obavjestiti nas o tome na e-mail info@vatrica,hr. Pri tome se možete poslužiti Obrascem za raskid Ugovora koji se nalazi ovdje ili pak tako da ili nam potrebne podatke navedete u e-mail poruci.

Proizvodi koji se vraćaju ili ih je potrebno zamijenii dostavljate o svom trošku na adresu Prodavatelja: Video Ines d.o.o., Jalkovečka 104, Varaždin, Hrvatska/EU.

Prodavatelj će refundirati vraćenu robu u roku od 5 radnih dana od primitka na svoju adresu.

Vraćeni artikli moraju biti zapakirani u originalnu ambalažu. Zbog higijenskih razloga nije moguće izvršiti povrat artikala koji su izvađeni iz originalnog pakiranja (sigurnosna naljepnica je uklonjena ili oštećena) osim u slučaju kad je artikl mehanički oštećen ili u kvaru, a povrat se vrši u jamstvenom roku.

Više o jednostranom raskidu ugovora pročitajte ovdje.

 

Rješavanje sporova

Eventualni spor Kupac i Prodavatelj će pokušati riješiti mirnim putem. U slučaju nemogućnosti mirnog rješenja spora, odreduje se nadležnost stvarno nadležnog suda u Varaždinu.

 

Kontakt

Video Ines d.o.o.
Jalkovečka 104
42000 Varaždin
Hrvatska / EU

info@vatrica.hr