Tko smo

Ove web stranice su zajednički projekt Video Ines d.o.o. Varaždin i Pangea d.o.o. Varažizradila idin.

Video Ines d.o.o. vodi brigu o nabavi, prodaji, isporuci i naplati robe dok je Pangea d.o.o. izradila i vodi brigu o svim tehničkim aspektima funkcioniranja ove web trgovine.

 

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto to činimo

Kontakt forme

U slučaju da ispunite kontakt formular upisani podaci se prosljeđuju na e-mail adresu info@vatrica.hr, a podaci se ne bilježe na web poslužitelju. Podatke koristimo isključivo da odgovorimo na Vaš upit.

Kolačići

Za funkcioniranje web stranice koristimo neophodne kolačiće koji ne bilježe nikakve osobne podatke osim primjerice potvrde izjave da imate 18 ili više godina i privolu o korištenju kolačića koju nam jeste ili niste dali.

Ugrađeni sadržaji mogu koristiti kolačić 3. strane, a ako nam date privolu kolačiće treće strane koristit ugrađeni sadržaji drugih web stranica i servis za analitiku, a sve kako je navedeno u nastavku.

Analytics

U slučaju da ste dali privolu za analizu posjeta i korištenja web trgovine koristimo uslugu Google Analytics i taj servis koristi u tu svrhu kolačiće. Servisu proslijeđujemo isključivo Vašu anonimiziranu IP adresu tako da u tom smislu je Vaša privatnosti osigurana.

Moguće se je u potpunosti isključiti iz Google Analytics statistika na našim i svim drugim web stranicama koristeći Google upute ovdje čak i ako ste dali privolu za korištenje kolačića.

 

Vaši osobni podaci

Obavezujemo se pružati zaštitu Vaših osobnih podataka, i to na način da prikupljamo samo osnovne podatke o Vama, a koji su nužni za ispunjenje naših obveza, Sve to radimo u skladu sa zakonima Republike Hrvatske i uredbama Europske unije, a posebice u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka, poznatijoj pod kraticom GDPR.

Informiramo Vas o načinu korištenja prikupljenih podataka i dajemo Vam mogućnost izbora o upotrebi tih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se Vaša e-mail adresa ukloni s liste koja se koristi za marketinške kampanje, ako ste se na nju prijavili.

Svi Vaši osobni podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Kako dugo čuvamo Vaše osobne podatke

Podatke o Vašoj narudžbi s upisanim podacima čuvamo na web poslužitelju najmanje do isporuke narudžbe, a najduže mjesec dana, a potom se osobni podaci na web poslužitelju anonimiziraju.

Račune i ostale zakonima određene dokumente čuvamo u skladu sa zakonskim odredbama.

Koja prava imate nad svojim osobnim podacima

U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) u svakom trenutku od nas možete zatražiti informaciju o obradi Vaših osobnih podataka, te zatražiti ostvarivanje slijedećih prava:

  • pravo na pristup Vašim osobnim podacima,
  • ispravak ili dopunu Vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni
  • brisanje Vaših osobnih podataka ukoliko ne postoje opravdani razlozi za čuvanje podataka,
  • ograničenje obrade Vaših osobnih podataka,
  • povlačenje suglasnosti za obradu Vaših osobnih podataka.

Ukoliko smatrate da je bilo koje od Vaših prava povrijeđeno možete podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP), Martićeva 14, 10000 Zagreb, email: azop@azop.hr.

 

Kontakt

Video Ines d.o.o.
Jalkovečka 104
42000 Varaždin
Hrvatska / EU

privatnost@vatrica.hr